Attraktionslagen är så mycket mer än att få vinna en miljon och bo vid stranden i en lyxvilla. Mycket handlar om känslor och tankar, därför är vårt mående så viktigt. Ibland måste man jobba med sig själv, innan man kan nå sina drömmar för att komma på rätt frekevns. Det är ett sett att leva, känna och tänka.  


Jag har levt efter attraktionslagen sedan 2011 och ett stort öppet sinne för andlighet, att det finns något mer än det vi ser. Under min resa har jag sett vilken otrolig skillnad det gör i mitt liv. Många års läsande, mediterande och diverse kurser i ämnet har gett mig en gedigen kunskap, både vad som funkar men även vad som inte funkar. Jag har tagit fram hjälpmedel, som hjälpt mig att nå mina mål och drömmar och som jag delar med mig av. Våra känslor spelar enorm roll. Vad händer när vi är högt uppe på vår  känsloskala? Vad händer när vi dippar, vibrationerna sänks och vi kommer längre ner på känsloskala? 


Vi skapar våra liv hela tiden, oavsett vart vi befinner oss på i vår känslotrappa. Skillnaden är dock stor på hur vi mår. Desto lägre ner vi är, desto större inte-vill-ha får vi in i våra liv. Desto högre upp vi är, desto mer vill-ha får vi in i våra liv.  


Attraktionslagen, precis som andlighet är ett levnadssätt och fortgående arbete, där man aldrig bli fullärd. Jag ser mig fortfarande som elev och försöker ödmjukt ta emot nya vyer för att kropp och själ ska abeta i harmoni. 


Under resans gång kommer du få välprövade övningar och vertyg, som kan få dig att leva som du önskar. Fokus är alltid på att du ska må bra och i slutändan nå dina mål och drömmar. Samtidigt som du glädjas under resans gång. 

                                                                                          Kram Sara