Må bra på insidan

För att må bra på utsidan, måste vi må bra på insidan. Det är en svår balansgång i vår stressade vardag. Många av oss tystar ner vår inre röst och ignorerar alla signaler som kropp och själ ger.

Ett lyssnande öra kan vara en början på en väg mot ditt drömliv, som sedan kan leda till en inre frid och ro. När vi kan höra vårt inre, kan vi även höra vad vårt hjärta och vår kropp säger. Detta sin tur hjälper oss att göra bra, genomtänkta val för ett framgångsrikare liv. 

Så mitt motto till dig: Låt din inre röst tala, så du får inre och yttre balans

MINA TJÄNSTER

LIVSCOACH

per gång


Behöver du komma vidare i livet? Känner du dig fast i ekorhjulet, med alla måsten av livet, förhållande eller något som helt enkelt inte känns rätt? Behöver du få ur dig lite frustartion, då du stagtionerat mot ditt mål eller i en relation eller i ditt jobb?


Jag är certifierad Intuitiv Livscoach, 2020 och kan erbjuda dig hjälpmedel att ta dig vidare.

50 min per gång,

Pris: 690kr

LIVSCOACH

5 gångerKänner du att du har fastnat i vardagen? Svårt att hitta glädje i det lilla? Känns det som livet bara rinner ifrån dig och inget går som du önskade? 


Jag är cerifierad Intuitiv Livscoach, 2020. Jag erbjuder dig att under några veckors tid tillsammans försöka hitta din motivation och det du brinner för med hjälp av kroppens inre svar. Hjälpa dig att hitta verktyg som får dig att hitta din väg i livet och må bättre.

50 min per gång, 5 tillfällen

Pris: 2790kr

50 min per gång, 10 gånger, Pris: 6290kr

Jag är certifierad Andlig Coach, 2022

Kristallhealing

Känner du att du behöver rensa bort negativ energi? Få bättre ekonomi? Hela hjärtesorg? Hjälpa kroppen mot en bättre hälsa? Eller kanske bara få balans i dina chakran? 

Efter ett samtal, där du talar om vad du önskar kristallerhealingens hjälp, får du ligga under en filt med kristaller utlagda på specifika delar av kroppen i ca 40 min. Det gör inget att du somnar, kristallerna och din kropp och själ jobbar ändå med dina energier.  


Jag är certifierad kristallhealer från Kristallakademin 2021

50 min per gång, 790kr

Du betalar enkelt med Swish före samtalet med ditt namn som referens. 

Allt sker på distans.