Hej, Sara heter jag...

... och bor med min underbar dotter på Varaslätten. Min väg är lång och krokig, och ur upplevelser föds visdom. Jag är uppvuxen i ett strängt religiöst hem och bröt mig till sist loss som 30-åring. Som alla människor, så har mina erfarenheter och utmaningar skapat den jag är idag. Stolt över den personen jag blivit. Jag har tillåtit mig växt varje gång, även om jag alltid trott att nu är botten nådd. Efter några bråkiga (våldsamma) förhållanden och flera olojala vänner, tre utbrändheter (varför lära sig av de första två?), så började jag hitta verktyg, som fick mig att komma ur dessa situatutioner starkare. Jag har studerat mycket och gjort flera karriärbyten, vilket nog behövdes för att jag skulle hitta rätt till sist. 


Mina yrken inom service och mina många år utomlands gav mig en bred grund att känna av människor och dess behov och se igenom det skal många bär på. Även om jag flera gånger gillat de ställen jag varit på, har ofta univerusm velat något annat och lett mig vidare till ett mer harmoniskt liv. 


Under senaste 10 åren har jag studerat personligutveckling med stor vikt på energier vi omger oss med. Läser man attraktionslagen och yogar, så kommer man oundvikligt i kontakt med healing och holtiskt tänkande. Det finns en djungel med information där ute. Det är dock 2 saker som är viktiga enligt mig:


1) Ha en öppet sinne

2) Aldrig döma.


Arbetet med oss själva är ett fortgående jobb, som aldrig tar slut. Därför är det heller aldrig för sent att börja din nya väg. Varför inte börja idag?

MIN ÖNSKAN TILL DIG


Att du ska få verktyg och hitta din väg tillbaka, starkare och mer fokuserad på att leva i balans med ditt sanna jag.


Precis som vägen på första sidan är krokig så är även våra liv krokiga med flera val. Då behöver man ibland en hjälpande hand. 

DRÖM STORT

LEV FULLT UTTack för din tid, hoppas vi hörs.